Skip to main content

Online cursus creatief

Online basiscursus waarin 10 weken lang, 10 nieuwe opdrachten je mailbox binnestromen.

Je ontvangt 1 x per week (in totaal 10x) een fotografie-opdracht die je in die week op je gemak kunt uitwerken en uitvoeren. Het resultaat mail je naar ondergetekende.

Het maakt niet uit of je foto’s maakt met een smartphone, Ipad, compact camera of spiegelreflex camera. Het gaat om het resultaat, niet om de middelen.

Ik zal de inzendingen becommentariëren en voorzien van kanttekeningen (als die te maken zijn natuurlijk )
Let op: Ik zal me hierbij niet schuldig maken aan politiek correcte opmerkingen, maar het is de bedoeling om de foto’s serieus en inhoudelijk van opmerkingen te voorzien. Het kan er dus hard aan toe gaan…
Er wordt gelet op de verwerking van de opdracht, compositie, kleur, kadrering, scherpte en onscherpte, bewerkingen en ga zo maar door.

Naast de opdrachten ontvang je ook adviezen die je verder kunnen helpen om je fotografie op een (nog) hoger niveau te krijgen. Waar nodig geef ik je informatie over beeldbewerking in Lightroom en/of Photoshop. (meestal bespreek ik hierbij tools die ook in andere software zijn te vinden) Tevens ontvang je tips voor Tv-programma’s, online films en boeken die het waard zijn om eens te bekijken en te lezen.

In de tien opdrachten zullen diverse fotografie-genres, beroemde fotografen en thema’s aan de orde komen. Niet zelden in een combinatie daarvan. 

Online cursus creatief

Startdatum: Datum in overleg met cursisten die zich aanmelden

€ 189,-

online cursus creatief fotografie